Jordärtskockor
Minns ni jordärtskockorna vi planterade i våras? Det fina med dem är att man kan skörda dem fortfarande och de blir hur goda som helst i soppa eller gratäng.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1819938/images/2011/img_3852_177288342.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1819938/images/2011/img_3854_177288360.jpg)
Recept:
500g vardera av potatis och jordärtskockor (skiva jordärtskockorna tunnare än potatisen)
pressad vitlök (efter tycke och smak)
3 dl mjölkprodukter (typ grädde eller mjölk fast helst lite creme fraiche också)
massor med ost (både i och uppepå)
salt
peppar
tjoff in i ugnen på 200 grader i säkert en timme (tar tid att bli klart)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1819938/images/2011/img_3852_177288342.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1819938/images/2011/img_3854_177288360.jpg)
Recept:
500g vardera av potatis och jordärtskockor (skiva jordärtskockorna tunnare än potatisen)
pressad vitlök (efter tycke och smak)
3 dl mjölkprodukter (typ grädde eller mjölk fast helst lite creme fraiche också)
massor med ost (både i och uppepå)
salt
peppar
tjoff in i ugnen på 200 grader i säkert en timme (tar tid att bli klart)
Kommentarer
Karin H säger:
"Tjoff" ... det var nytt för mig!!!
hehehehe
Trackback