Tvååringar är fantastiska!

Vidar har börjat intressera sig väldigt för det där med siffror och bokstäver. Överallt hittar han 7:or, 4:or och "stölvar" (W, om ni inte förstod det...)

Häromdagen satt han i soffan och pekade på bokstäverna i en bok och där hittade han både S, ö och g samt de lite mindre kända iss, ing och ne.

I sagoböckerna på kvällarna har det blivit väldigt viktigt att läsa sidan med tryckår med mera för att kolla vilka siffror som gömmer sig där. För övrigt är han som en liten vetgirig svamp som härmar och tar efter allt man gör. 

Nu ska jag försöka hitta "fem myror är fler än fyra elefanter" på DVD så jag får lite omväxling till Mamma Mu som annars går varm så här i förkylningstider*

*förkylningstider = jämt

Kommentarer
Madde säger:

Kolla på en välsorteras leksaksaffär eller på nätet: CDON.COM eller GINZA.



Bör finnas där !

2012-04-20 | 14:46:55
Madde säger:

Japp ! Finns på Ginza i alla fall.

2012-04-20 | 14:50:03
Simons mamma säger:

Visst är de underbara våra 2-åringar!!! Simon gillar också bokstäver och siffror men att gissa bilmärken slår allt just nu. Fem myror... har gått varm hemma hos oss rekommenderas varmt, skaffa hela boxen på en gång så att ni vuxna inte tröttnar för fort. Vi har även tittat en del på "hopphatten" som är inspirerad av fem myror... Den innehåller vokaler, siffror, sånger och kroppsdelar mm.

Sköt om er och ha en bra helg!

2012-04-20 | 18:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback