Leos lekland

 
 

Syskon

 

Rätt svar

 
 

Kan du hitta Vidar?


Kanåkning

 

Mammas gosigaste

Vidar klappar mig på armen och säger: Mamma, jag mjukar dig.

Gung-gung

En av Lykkes stora favoriter just nu är att gunga. Gung-gung säger hon och hämtar overallen och då är det bara för hemmapappan att pallra sig ut till lekplatsen.

Dagens fråga

En pepparkaksgubbe som äter pepparkakor - är det kannibalism?

Pysselverkstad

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tavelvägg

Jag har äntligen samlat ihop alla bilder och fått upp dem på väggen. Det ser lite skevt ut eftersom den behöver sitta lite högre än vad små barnhänder når, men det är bara att bygga på den allt eftersom så ska det nog ordna sig.

Så mycket bilder så lite tid

Åh, vad det är svårt att hinna med att blogga. Skulle vilja blogga massor omalla bus och påhitt men det hinns liksom inte med. Nu har jag i alla fall laddat över massa bilder från kameran så med lite tur blir det några tidsinställda inlägg under veckan.
 
Igår var det störstädning hemma hos oss. På kvällen var vi hem till mamma och pappa som hade besök av min farmor samt kusin med sambo. Vidar somnade som vanligt i Karins säng men vid halvnio-tiden kikade han upp och deklarerade att han skulle sova över hos mormor och morfar. Så då fick han göra det. Lykke och Stefan ligger och sover fortfarande så jag passar på att sitta lite vid datorn.
 

Dagens bild - fredag


Dagens bilder - torsdag


Dagens bilder - onsdag


Dagens bild - tisdag


Dagens bild - måndag


Dagens bild - fredag


Dagens bild - torsdag